Veilig beleggen! 4 gouden tips voor beleggen!

Tip 1: Entertainment is veilig

Zet niet al je geld op hetzelfde product! Het is erg belangrijk om uw beleggingen te diversifiëren. Beleggen in twee verschillende Nederlandse aandelen is geen goed voorbeeld van diversificatie. Als u veilig wilt handelen, moet u uw geld spreiden over verschillende producten, sectoren en individuele aandelen.
Diversificatie zorgt ervoor dat de daling in een bepaalde markt kan worden opgevangen door een andere markt. U kunt bijvoorbeeld een deel van uw vermogen beleggen in aandelen en een ander deel in obligaties. U kunt dan aandelen kopen in verschillende sectoren en landen. Wanneer de Braziliaanse aandelenmarkt crasht, kunnen uw Amerikaanse obligaties floreren. Meer entertainment betekent meer veiligheid!
Veilig communiceren, de weg naar succes!

Tip 2: Veilig beleggen om uw emoties onder controle te houden

Veilig beleggen is meer dan alleen kennis hebben van leveranciers en producten. Nee, je moet ook jezelf begrijpen. Bij het beleggen spelen emoties een belangrijke rol. Beleggers die veilig willen beleggen, moeten een goed plan maken om de effecten van emoties zoveel mogelijk te beperken. Hoe u dit doet, leest u in het artikel “De impact van emoties op beleggen”.

Tip 3: Accepteer onzekerheid

Ze zeggen dit met een reden, en resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Wanneer u uitgaat van een gegarandeerde winst, is uw belegging niet veilig. De onzekerheid van het accepteren van investeringen is erg belangrijk. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u een plan B heeft en uw verliezen opvangt via stop loss en andere middelen.
controleer ook of het resultaat geldig is. Voor fondsen en bedrijven is het zeker aantrekkelijk om rendementen beter te voorspellen dan ze in werkelijkheid zijn. Als u veilig wilt beleggen, is het belangrijk om uw onderzoek te doen!

Tip 4: Let op de kosten

Een veilige investering betekent ook dat u op de kosten let. Een kostenpercentage van één procent kan al snel een rendement van tienduizenden euro’s opleveren. Daarom is het erg belangrijk om investeringskosten te vergelijken en de gedetailleerde regels goed door te lezen. Veel makelaars hebben verborgen kosten die het rendement aanzienlijk kunnen verminderen. Lees hier hoe u ervoor zorgt dat uw investeringskosten beperkt blijven.
Veilig beleggen bij brokers
Veel mensen willen weten welke brokers veilig kunnen beleggen. In de rest van dit artikel zullen we de veiligheid van beleggen bij makelaars zoals Plus500 en eToro onderzoeken.


Hoe veilig is de investering? Als u bovenstaande tips goed opvolgt, is uw
-investering veilig. Wanneer u een demo-account gebruikt om te beleggen, kunt u deze opties risicovrij uitproberen. Als u eenmaal met echt geld begint te beleggen bij Plus500 of Markets.com, zal uw verlies nooit groter zijn dan uw eigen vermogen, en dit gebeurt meestal alleen als u de verkeerde investering doet. In dit artikel gaan we dieper in op de veiligheid van investeringen en de veiligheid van Plus500- en Markets.com-makelaars. Hoofdstuk
Verlies kan de aanbetaling niet overschrijden!
Uw geld is veilig en wordt op aparte rekeningen bewaard.
Makelaars worden gereguleerd door regelgevende instanties.
Beginnen met beleggen? Op het gratis demo-account van de makelaar!

Heb ik meer verloren dan ik heb ingezet? Veel mensen vragen zich af of ze meer kunnen verliezen dan gokken als ze beginnen met beleggen. Gelukkig is dit niet het geval. Wanneer u niet meer voldoende saldo op uw rekening heeft staan, ontvangt u een margin call. Dan heb je de mogelijkheid om geld te besparen, doe je dat niet dan wordt de positie automatisch gesloten en ben je niet meer geld kwijt.
De makelaar gebruikt een margestorting om u als klant te beschermen. Vanwege de margestorting zal uw verlies nooit uw inzet overschrijden. Zelfs als de prijs te ver gaat, wordt deze niet door hem zelf gedragen: in dit geval lijdt de makelaar verlies en worden deze kosten niet doorberekend.
Tip: Controleer nogmaals of uw makelaar het negatieve saldo heeft terugbetaald. Bij Plus500 en Markets.com verliest u bijvoorbeeld nooit geld. Is
PLUS500 veilig?
Plus500 is een veilige makelaar. Dit blijkt onder meer uit zijn toestemming van de Financial Conduct Authority, de Britse toezichthouder op de financiële markten. Bovendien staan ​​de fondsen van Plus500-klanten op aparte rekeningen, zodat u ervoor kunt zorgen dat de fondsen niet voor speculatieve doeleinden worden gebruikt. In het artikel over de betrouwbaarheid van Plus500 introduceren we de precieze beveiliging van Plus500 in meer detail. Is
Markets.com veilig?
Markets.com is ook een zeer veilige makelaar. De makelaar wordt gereguleerd door CYsex / FSA / AFM / CBFA en het verzekerde bedrag is maximaal 20.000. Geld van klanten wordt gestort bij de Royal Bank of Scotland in Londen, die een AAA-rating heeft. Bij Markets.com is uw geld veilig!

Veilig beleggen! 4 gouden tips voor beleggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top